Välkommen till Sågbäcksgymnasiets gymnasiesärskola i Huddinge

På Sågbäcksgymnasiets gymnasiesärskola i Huddinge finns Programmet för hotell, restaurang och bageri samt Programmet för fordonsvård och godshantering. Skolan ligger drygt 1 km från pendeltågsstationen och du tar dig lätt hit med buss 172 från Huddinge station.

På gymnasiesärskolan läser du i små grupper: Totalt går 20-30 elever fördelade på fyra årskurser.

Gymnasiesärskolan arbetar mycket tillsammans med och bland övriga program på skolan.

Praktik (APL) under skoltiden

Under skoltiden får du som student möjligheten att lära dig praktiskt direkt ute på arbetsplatser genom praktik (APL).

En bra praktik ger inte bara erfarenhet utan även möjligheten till fortsatt arbete efter examen.

Skolans lärare hjälper dig med att hitta en bra praktikplats och som är skräddarsydd efter just dina behov.

Visa alla

Sågbäcksgymnasiet gymnasiesärskola

Huddingevägen 352
14185 Huddinge

www.sagbacksgymnasiet.se

Sågbäcksgymnasiet på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Sågbäcksgymnasiet gymnasiesärskola.

Snittbetyg: 0

Baseras på 0 recensioner.

Det finns inga recensioner skrivna.
Här kan du ställa frågor om Sågbäcksgymnasiet gymnasiesärskola och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga