"Vi valde Fryshuset!"

Fryshusets Gymnasiesärskola

Sara och Alexander går båda på Fryshusets Gymnasiesärskola. Alexander tycker om att rita och fixa med foton på datorn. Sara tycker också om foto och det hon gillar bäst med sin klass är att den är som alla andra klasser på Fryshuset.

Alexander går på Fryshusets gymnasiesärskolaAlexander

Varför valde du Estetiska verksamheter?

- När jag valde att börja Estetiska verksamheter ville jag förbättra min erfarenhet att rita och fixa med foton på datorn på grund av att jag är intresserad av bild och form.

Vad har du för favorithobby?

- Min favorithobby är att spela innebandy.

Sara går på Fryshusets GymnasiesärskolaSara

Varför valde du Estetiska verksamheter?

- När jag valde denna klass fanns det ingen klass då det bara var jag och två andra elever som började på Estetiska verksamheter så vi fick bygga upp hela klassen själva tillsammans med Jonas. Han kom in efter halva terminen i första ring. Från att bara vara 3-4 elever till att vara mellan 10-12 elever. Så det är rätt coolt att vi har blivit så många på bara 3 år nu. Det bästa med denna klass är att man får vara med andra klasser om man har nåt annat ämne än de vi har. Alla dagar ser aldrig likadana ut och det är kul. Det bästa är att vi ses som alla andra klasser på Fryshuset.

Vad har du för favorithobby?

- Min hobby är att skriva så därför har jag extra skrivlektion med Skrivarlinjen på Fryshuset. Det är det bästa jag vet. Foto tycker jag också jättemycket om men på sista tiden har jag inte fått fota så mycket.

Läs mer om Fryshusets gymnasiesärskola

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Fryshusets gymnasiesärskola.